Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Suntec Trade
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tigara electronica EGo
199 lei
Brand
Tigara electronica 510
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tigara Electronica EGo este de fapt un DSE 510, care ia fiinta dorindu-se a furniza un produs cu o fiabilitate inalta, autonomie mare si in acelasi timp compact.

Conceputa special pentru cei la inceput de drum in alungarea viciului, datorita mai usoarei treceri de la tigara clasica la cea electronica.

EGo se bucura de o redutabila apreciere la scara mare fiind pentru majoritatea prima lor tigara electronica. O alta calitate a sa, este autonomia bateriilor aflate in componenta kit-ului, care ne pot asigura functionarea tigarii pe parcursul intregii zile, uitand uneori sa o incarcam.

Realizata dintr-un material de calitate, cu o textura placuta la atingere si finisaje remarcabile, faimoasa Ego cucereste in primul rand prin eleganta, fiind in acelasi timp un accesoriu foarte sic si in voga.

Insa taina aprecierilor de care se bucura aceasta tigara nu sta doar in bun-gustul de care da dovada ci in tehnologia progresista cu care cei de la Sailebao au reusit sa perfectioneze dispozitivul electronic care declanseaza vaporizatorul si sistemul de protectie impotriva defectarii atomizatorului atunci cand ramaneti fara lichid.

EGo poate fi si un cadoul pe care sa il faceti prietenilor, rudelor, tuturor apropiatilor fumatori ca alternativa la tigara clasica, fiind ambalat intr-o cutie cadou cu exceptionale finisaje.

Pachetul contine:

2 acumulatori cu actionare manuala de 1100 mAh
2 x atomizator pentru tigara electronica EGo
2 x protectie con
Incarcator USB rapid
Incarcator - Adaptor AC 110-240v 50/60Hz - 500 mAh
10 cartuse de nicotina goale
Coloare alb / negru
Greutate 300 grame
Instructiuni de utilizare in engleza si romana.

*Necesita intretinere, fiind indicata stergerea cat mai frecventa a conectorilor acumulatorului de eventualul lichid rezidual, care in timp poate duce la oxidarea acestora si la functionarea defectuoasa a dispozitivului (tigarii electronice).

Garantie:
Atomizor 10 zile
Baterii 90 zile
Incarcator 6 luni.
Din Gura in Gura